Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 21 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
interferencies TDT
interferencies TDT

Ajuda per a tots els particulars que tinguin problemes amb la recepció de la TDT

28 de juliol de 2017


Els nous serveis mòbils LTE que actuen sobre la banda de freqüències de 800 MHz dels principals operadors mòbils, denominats comercialment com 4G, estan comportant determinades afectacions pel que fa a la recepció de la senyal de la Televisió Digital (TDT) dels usuaris particulars de Sant Cebrià de Vallalta. Si bé és cert que a la part del nucli de la vila aquests casos són menors, són les diferents torres instal·lades als voltants del poble són les causants d'incidències en la senyal TDT a les urbanitzacions.


Aquesta situació és competència del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, i per tant, aquest mateix decreta una solució a través de la ordre IET/329/2015. S’estableix per tant, un procediment d’actuació en el que el Ministeri es compromet a solucionar aquesta problemàtica, garantint als ciutadans unes molèsties mínimes i una solució gratuïta.


És molt important, per tots aquells que tingueu problemes amb la TDT que truqueu al número de telèfon gratuït:900 833 999


A més, també s’ha habilitat la pàgina web www.llega800.es, on s’informa sobre les diferents incidències i es pot sol·licitar ajuda per a les instal·lacions dels ciutadans afectats. 


Si visiteu el web que facilitem, veureu que el nostre poble no figura com a municipi afectat. Aquest fet és dóna perquè no hi ha cap d’aquestes torres instal·lada dins el territori del nostre municipi i per tant no constava com a afectat. Tot i així, són moltes les llars del nostre municipi que estan patint les conseqüències de les torres 4G instal·lades als municipis que limiten amb Sant Cebrià. És per tant molt important que tots els ciutadans fem ús d’aquest número de telèfon, de manera que es puguin detectar les incidències i sobretot, que puguin ser solucionades. Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219