Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 19 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
jardineria
jardineria

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta dóna suport al foment de l’ocupació través de Plans Ocupacionals

25 de juliol de 2017


Aquest any la Diputació de Barcelona ha adjudicat al Consistori de Sant Cebrià de Vallalta la quantitat de 86.201,75 euros per invertir en el programa complementari de foment de l'ocupació pels anys 2017 i 2018, que té com a finalitat oferir i millorar les oportunitats laborals de les persones en situació d'atur.  


La regidoria de Promoció Econòmica, conjuntament amb la regidoria de Recursos Humans, ha destinat 43.100,87 euros per cadascun dels exercicis 2017 i del 2018, de manera que s’inverteixin en places de treball associades a Plans Ocupacionals. 


Es va decidir reforçar aquelles àrees en les que mancava personal i es va dur a terme un procés de selecció per a reforçar la Brigada Municipal. Les vacants que s’han ofert han estat la de Peó de jardineria, Peó de brigada, Pintor Oficial de 2a i Paleta Oficial de 1a.


Les places de  jardiner i de peó van ser cobertes aviat i els contractats van començar a treballar el dia 20 de juny, finalitzaran el contracte el 19 de desembre. Pel què fa al pintor, el seu contracte s’allargarà fins el 19 de gener de 2018.

Finalment la plaça de paleta ha quedat deserta, i per això s’ha decidit que la despesa que suposava aquesta vacant serà designada per a que l'any vinent es puguin oferir més places.


L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta dóna suport al foment de l’ocupació través de Plans Ocupacionals, ja que és una manera efectiva de que persones en situació d’atur trobin feina i tinguin després més fàcil la reinserció al mercat laboral. 
Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219