Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 21 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Comunicat de situació de prealerta de l'INUNCAT

24 de juliol de 2017


El CECAT Centre de coordinació operativa de Catalunya, ha emès un comunicat, on notifica que es manté el Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) en situació de Prealerta.


El Servei Meteorològic de Catalunya informa que avui dilluns 24 de juliol a partir de migdia i fins el vestpre es pugui superar el llindar d'intensitat de pluja de 20 mm en 30 min a les comarques del terç oriental de Catalunya. A partir del vespre i fins la propera matinada l'afectació quedaria reduïda a les comarques del litoral central. Es preveu que els xàfecs vagin acompanyats de tempesta i localment de calamarsa. 

La situació de risc contemplada en aquest comunicat es donarà per finalitzada, sense necessitat d’una comunicació de tancament per part del CECAT, un cop acabi el període meteorològic especificat; sempre i quan no s’actualitzi la informació amb una nova comunicació.

Cal recordar que la situació de Prealerta no comporta l'activació de l'INUNCAT.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219