Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 18 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Chouciño
Chouciño

Concert Solidari de Joan M. Chouciño

20 de juliol de 2017


Amb en Joan Manel Chouciño la veu, els instruments i les cançons esdevenen una eina potent per a construir comunitats. El projecte d’aquest músic solitari es basa en que la música, com a llenguatge universal, es converteixi en un element de suport i d’unió per a millorar la vida i el benestar dels refugiats palestins i sirians al Líban.


Aquest proper dissabte 22 de juliol, en Joan Manel oferirà un Concert Solidari a les 19 h a l’Església Parroquial de Sant Cebrià de Vallalta. En aquest concert, Chouciño presentarà el Diari Musical de Viatge. Un diari on a partir de música de creació pròpia i música d’altres escoltada i treballada durant seu viatge pel Líban, col·labora amb l’Associació MARS: Music and Resilience. Una associació que treballa per promoure el desenvolupament de l'educació musical i els recursos sanitaris de les persones en situació marginal, així com per fomentar l'equitat i la inclusió.


El mateix cantautor reflexa en el seu Diari Musical del viatge la seva experiència i emocions: “He viatjat com a músic voluntari al Líban per a fer música amb refugiats palestins i sirians. Una experiència de treball que vessa tots els límits del llenguatge. Em refugio en la imatge, la paraula i la música per apropar-vos la meva experiència a l’altra riba de la Mediterrània, a la força de la música i a la veu dels camps”.


Es tracta d’una iniciativa del Centre d'Estudis de Sant Cebrià de Vallalta (CESC) en col·laboració amb l'Ajuntament que se celebrarà en el marc de les activitats de la Festa Estiu 2017.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219