Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 19 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
GSAM
GSAM

Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM)

20 de juliol de 2017


L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta oferirà aquest proper setembre Grups de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM), una iniciativa de la Diputació de Barcelona. Es tracta d’un tipus d’intervenció psicosocial que té per objectiu donar suport als cuidadores i cuidadores de persones en situació de dependència. 

Aquests grups de suport són un recurs gratuït, en el que un terapeuta professional ajudarà a promoure el suport emocional i la relaxació, a més de buscar millorar la qualitat de vida de tots aquells cuidadors no professionals i de les persones en situació de dependència.

És important tenir en compte de que no es tracta d’una activitat formativa, sinó d’un grup de suport amb els següents objectius:

Generar vincles de relació, de recolzament i d’ajuda mútua entre les persones cuidadores, perquè puguin compartir l’experiència de cuidar d’una manera satisfactòria.

Oferir estratègies al cuidador perquè gestioni favorablement necessitats i conflictes.

Donar suport al cuidador per a la gestió d’emocions i sentiments que surtin durant el procés de cura per tal de prevenir i evitar situacions d’esgotament.

Informar als cuidadors dels diferents recursos de suport que hi ha al seu  territori o de les diferents entitats públiques i privades que els poden ajudar.

Els GSAM començaran el dia 19 de setembre i acabaran el dia 21 de novembre. La durada de cada sessió és d’una hora i mitja, i s’impartiran els dimarts d’11 del matí fins les 12.30 al Casal d’Avis.

Els requisits per poder-s’hi apuntar són estar empadronat a Sant Cebrià de Vallalta i ser cuidador d’una persona en situació de dependència. Les inscripcions es faran de manera presencial a l’Ajuntament, als despatxos de Serveis socials. 

Els dies per a formalitzar les inscripcions són:

- Dimecres 30 d’agost
- Divendres  1 de setembre
- Dimecres, 6 de setembre
- Divendres  8 de setembre

El dia 13 de setembre es trucarà a tots aquells que s’hi hagin apuntat per confirmar-los la seva plaça. Per a qualsevol dubte o més informació us podeu adreçar a Serveis Socials.Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219