Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 18 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Festa Estiu 2017
Festa Estiu 2017

Festa Estiu 2017
Festa Estiu 2017

festa d'escuma
festa d'escuma

inflables
inflables

Gran participació a la segona edició de la Festa Estiu

19 de juliol de 2017


Els passats 14, 15 i 16 de juliol, el nostre poble va gaudir d’una ampla gamma d’activitats d’oci per a tots els públics, emmarcades dins la programació de la segona edició de la Festa Estiu. S’ha tractat del cap de setmana amb més activitats d’aquesta festivitat, i des de l’Ajuntament i més concretament des de la Regidoria de Cultura, podem assegurar que l’edició d’enguany està sent tot un èxit.


La primera edició de la Festa Estiu, celebrada l’any passat, va tenir molt bona acollida per part dels cebrianencs i les cebrianenques. Per aquest motiu, el Consistori de la vila va decidir celebrar aquesta festa un cop més, sabedor que aquesta segona edició comptaria amb un públic compromès.


La Festa Cubana, celebrada el passat divendres de la mà d’en Pablo i l’Arlet de l’escola “Vive Bailando”, va gaudir de la participació de 250 persones que s’ho van passar d’allò més bé al ritme de la música, acompanyada de mojitos i mejar típic de Cuba.


La participació també va ser aclaparadora a la festa d’escuma i inflables que es va celebrar l’endemà al mateix Parc Puigvert. Aquest cop, la festa matinera es va omplir de veïns, on va destacar molt especialment la participació dels més petits.


La Rua del Reciclatge, tot i comptar amb una alegre batucada i una gimcana de preguntes d’allò més divertides, va ser una de les activitats amb menys participació. Tot i així, molts dels avis del Casal i alguns veïns del Carrer Esplanada varen esdevenir autèntics protagonistes de la cercavila.


El mateix dissabte a la nit, el Parc Puigvert es va tornar a convertir en pista de ball al ritme de la música de “Va de Rumba”, acompanyat d’un animat sopar de carmanyola. Més de 220 persones van acudir a aquesta festa, que va culminar amb la participació de Lluís Parramón, regidor de la CUP de l’oposició, acompanyant a l’orquestra durant les últimes cançons. El més anecdòtic de la nit és que un cop els músics ja s’havien acomiadat, els vilatans els van fer tornar a pujar a l’escenari per a que toquessin algunes peces més.


Diumenge al matí, a la Plaça de l’Església, els Bastoners de Llobregat van presentar el seu espectacle de ball de bastons. Malgrat oferir una bella representació d’un ball tradicional de la cultura catalana, l’acte no va comptar amb una gran número de públic.


A la tarda, el poliesportiu del poble va ser l’escenari de la dansa de Santcdans, l’escola de dansa de Sant Cebrià de Vallalta, que, dirigida per l’Alba Zamora, va fer portar un grup de Barcelona que va estrenar l’espectacle que tenen preparat per les Festes de la Mercè. Unes cent persones varen omplir el poliesportiu, gaudint de l’alt nivell presentat pels ballarins.


Per acabar el cap de setmana de festa, es va organitzar una sessió de Cinema a la Fresca que va resultar un èxit sense precedents. La pel·lícula “¡Canta!” de Garth Jennings va ser sens dubte una bona tria, ja que va reunir a unes 250 persones tot i ser a les 22 h de la nit de diumenge.


La Regidoria de Cultura i la seva regidora Cristina Romero, volen agrair la col·laboració de Sant Cebrià Actiu, Protecció civil, la Policia Local, la Brigdada i els tots els treballadors de l’ajuntament, sense els quals aquesta celebració no hagués estat possible.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219