Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 18 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Marxa Nocturna Sant Cebrià
Marxa Nocturna Sant Cebrià

Arriba la sisena edició de la Marxa Nocturna de Sant Cebrià de Vallalta

14 de juliol de 2017


El proper dissabte dia 29 se celebrarà la sisena edició de la Marxa Nocturna de Sant Cebrià de Vallalta.El pavelló municipal de la vila tornarà a esdevenir un cop més el punt de partida i d’arribada d’aquesta caminada nocturna. La marxa, que començarà a les vuit del vespre, comptarà amb un recorregut d’onze quilòmetres i un desnivell de 431 metres, de la mateixa manera que en les edicions anteriors. Es preveu que aquest recorregut conjunt tingui una duració de tres hores.

El preu de la inscripció és de 10 euros -es tracta del preu públic, d’acord OOFF núm. 19- i es pot realitzar de manera presencial a les oficines de l’Ajuntament. La forma de pagament és mitjançant un ingrés al compte bancari ES72 2100 0399 3502 0000 3062.

Els deu euros de la inscripció d’enguany inclouen l’assegurança del participant, així com una botifarra, un refresc i una samarreta per a recordar l’experiència. A més, és important que tots aquells que s’hi apuntin tinguin en compte les recomanacions de l’organització: bon calçat, un lot frontal i no oblidar-se’n ni de l’aigua ni del telèfon mòbil.

Els dorsals es podran recollir des del dia 24 fins el mateix dia 29 de juliol, una hora abans de l’inici de la marxa. Per a la recollida de dorsal caldrà que els participants aportin el justificant bancari.


La Marxa Nocturna de Sant Cebrià és una iniciativa de l’Ajuntament, en col·laboració amb l’Agrupació Defensa Forestal Vallalta, Protecció Civil Sant Cebrià i Vallalta Trail.


Seguiu les darreres novetats de la cursa des de la pàgina web i el Facebook oficial de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219