Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 18 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Cap de setmana carregat d’activitats de la Festa Estiu

13 de juliol de 2017


Aquest proper cap de setmana Sant Cebrià de Vallalta es vesteix de festa, per donar pas a tot un seguit d’activitats adreçades tan a grans com a petits.  
Englobades dins la Festa Estiu, que va començar el passat dia 2 de juliol i s’allargarà fins el dia 19 d’agost, us presentem les activitats dels propers 14, 15 i 16 de juliol. 

Divendres 14


Per acabar la setmana a ritme tropical,  divendres 14 se celebra una festa cubana dirigida per en Pablo i l’Arlet de l’escola “Vive Bailando”, en col·laboració amb Sant Cebrià Actiu.  Animació amb ball, degustació de gastronomia típica cubana i servei de bar amb mojito, al Parc Puigvert a les 22.00 h.

Dissabte 15


Dissabte 15, a les 10.30 h el Parc Puigvert  es convertirà en l’escenari d’una festa d’escuma i inflables d’aigua per a tots aquells que vulguin refrescar-se amb un toc de diversió.

Un cop descansats de l’animació matinera, a les 19 h i des del Parc Puigvert,  comença la rua “Recicla vila”. Una campanya lúdica itinerant que té intenció de conscienciar als ciutadans sobre el reciclatge i que constarà d’una cercavila amb batucada. Organitzada pel Consell Comarcal del Maresme en col·laboració amb l’Agència de Residus de Catalunya, Ecovidrio i Ecoembees. 

I per acabar d’arrodonir la jornada, a les 21.30 h se celebrarà un sopar de carmanyola al Parc Puigvert amb cadires i taules per a tots aquells que s’hi apuntin.  Els veïns de la vila podran gaudir durant la vetllada del ritme de la Rumba Catalana amb la música de “Va de rumba”, agrupació musical de Miliu Calabuch, nebot de Peret. 


Diumenge 16

Diumenge a les 11 h del matí, els Bastoners d’Esplugues de Llobregat ens presentaran el seu espectacle de ball de bastons a  la plaça de l’església.

A la tarda, a les 19 h, el Pavelló Municipal del poble esdevindrà escenari de l’espectacle de dansa dirigit per l’Alba Zamora de la companyia SANTCDANS.

I per acomiadar un cap de setmana tant ple d’activitats, l’Ajuntament convida a una sessió de Cinema a la fresca amb la pel·lícula “Canta”, per a tots els públics, que s’emetrà al Parc Puigvert a les 22 h. 

*Des de Protecció Civil es recomana que per a les activitats organitzades al Parc Puigvert, s’estacioni als següents emplaçaments:
-Zona esportiva
-Plaça 11 de setembre

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219