Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 21 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Zona de pícnic Parc Luis Fayanas
Zona de pícnic Parc Luis Fayanas

Pressupostos urbanitzacions de Sant Cebrià
Pressupostos urbanitzacions de Sant Cebrià

Totes les urbanitzacions de Sant Cebrià ja disposen de zones d’espais de trobada habilitats

6 de juliol de 2017


L’Ajuntament deSant Cebrià de Vallalta ha invertit en millores a les zones d’equipaments de les urbanitzacions Vistamar i Castellar d’Índies i ha habilitat un nou espai de trobada a Can Palau, la única urbanització que no en tenia. 

Feia temps que els veïns de Vistamar demanaven el tancament de la Zona Esportiva Vistamar, així com  la col·locació d’una marquesina per tal de poder proveir d’ombra la zona. L’Ajuntament ha cedit a les reclamacions del veïns realitzant algunes de les millores demanades i preveient d'altres per a efectuar-les en un futur no gaire llunyà. A més ha habilitat també una zona de pícnic amb sis taules, tal i com ha fet a les altres urbanitzacions. 

Castellar d’Índies, tot i  ser una de les més amples i amb més equipaments de trobada, ha gaudit també d’una inversió  a la zona d’equipaments Los Arcos, on s’hi han plantat 18 arbres i s’hi va habilitar també una zona de pícnic.  Les taules de pícnic però, van durar menys de sis hores, ja que a les 23h hores del mateix dia, varen aparèixer cremades.

Can Palau era fins ara la única urbanització que no gaudia de cap equipament per a les trobades comuns dels veïns, que portaven reclamant des de feia 5 anys un espai comú on poder realitzar les seves reunions de l’Associació. Aquests mateixos es van moure i van acordar amb l’Ajuntament que s’instal·laria una petita casa de fusta que s’ajustés al mateix pressupost que s’havia destinat a les cases de les altres urbanitzacions. 

La funció d’aquesta caseta, ubicada finalment al Parc Luis Fayanas, serà d’ús per a la Junta de l’Associació de Propietaris  Can Palau. A partir d’ara, els veïns tindran una seu per organitzar les seves reunions regulars i per a poder-la usar com a arxiu. Conjuntament amb l’equipament de fusta, l’Ajuntament també ha habilitat una zona de pícnic amb sis taules, de la mateixa manera que a les altres dues urbanitzacions.    

En una de les imatges adjuntes, es pot observar en un taula quin és el pressupost que l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta destina a les tres urbanitzacions del poble, així com les previsions de cara a l’any vinent.  

Aquest dissabte dia 8 se celebrarà la inauguració de la zona d’equipaments de Can Palau, englobada dins els actes de la Festa d’Estiu de la vila. Pep Bayes Vinatge Music serà l’encarregat d’amenitzar aquesta celebració a partir de les 19 hores i oferirà, a través del seu teclat, música de balls de saló per a tots aquells que s’hi apuntin. Parc Luis Fayanas

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219