Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 21 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Taller d'autodefensa de Karin Konkle
Taller d'autodefensa de Karin Konkle

Sant Cebrià inicia una setmana dedicada a reivindicar la plena igualtat entre dones i homes

9 de març de 2017


Després de la lectura ahir del manifest que ha elaborat la Federació Catalana de Municipis (FCM) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) amb motiu de la Dia de la Dona per part de Montse Pi, traballadora de l'ajuntament, avui s’endeguen tot un seguit d’actes per reivindicar la plena igualtat entre dones i homes. El Casal d’Avis acollirà avui a dos quarts de vuit del vespre un taller de defensa personal que es repetirà el dia 16 a càrrec de Karin Konkle, autora del llibre “Estás segura?: autodefensa y las claves de la auténtica seguridad”. L’activista nordamericana vinculada al moviment feminista, que viu a Sant Pol des del 1992, donarà pautes d’actuació davant d’una situació de perill per a optimitzar la seguretat física i mantenir la calma i gaudir d’aquesta manera d’una correcta percepció o avaluació del que està succeint al nostre voltant. Tot i que fa tallers on utilitza les tècniques de les arts marcials, especialment de l'aikido, Konkle, que forma part de Dones de la Vallalta, anota que la comunicació serà la base d’una sessió on es defugirà d’aquesta pràctica esportiva.

El divendres la Fundació Vicenç Ferrer ens portarà a l’Índia per conèixer la situació de les dones als pobles, on han de fer front a una vida on la llibertat individual és una quimera. Tot i així, la tasca que realitza la fundació des de fa més de 45 anys està permetent desenvolupar projectes en què les dones de les comunitats i castes més desfavorides d'Anantapur, majoritàriament en perill d'exclusió, aconsegueixen tenir una oportunitat real per tirar endavant. La xerrada es realitzarà al Punt Jove de dos quarts de vuit a les nou de la nit i Lancy Dodem, portaveu de la fundació, serà l’encarregada d’explicar les iniciatives que s’estan realitzant a l’Índia rural per revertir la discriminació que pateixen les dones.

El dissabte es repetirà com ja es va fer l’any de passat de manera pionera el Sopar de la Dona, que enguany s’obrirà als homes. Una vetllada en què es podrà gaudir d’un àpat per deu euros amb un menú que inclourà amanida, assortit d’embotits, pa amb tomàquet, beguda, postres i copa de cava. Acte seguit hi haurà l’esperada actuació de Drag Xtrem, que tornarà a sorprendre el públic amb un espectacle picant amb playbacks i la presentació de la fantasia que va oferir a la gala Drag Queen de Barcelona de l’any passat com a vencedor de l’edició del 2015. La música de Top Disc tancarà el sopar.Tots aquests actes estan organitzats per la regidoria d'Igualtat que comanda Cristina Romero.


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219