Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 23 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
El camí de Can Xuxa serà un dels que s'arreglarà per facilitar l'accés a Castellà d'Índies
El camí de Can Xuxa serà un dels que s'arreglarà per facilitar l'accés a Castellà d'Índies

El ple aprova els pressupostos per al 2017 amb un increment notable de les inversions

6 de març de 2017


El ple municipal que es va celebrar dijous va servir per aprovar els pressupostos i plantilla de personal per aquest any 2017, els quals s’han incrementat de manera notòria fins arribar als 5.150.000 euros quan la mitjana era de 4.500.000 per cobrir un ambiciós capítol d’inversions. Unes inversions que contemplen, per exemple, la construcció o adquisició de patrimoni municipal, l’adequació dels accessos a Vistamar i Castellà d’Índies o la pavimentació i col•locació de gespa artificial del camp de futbol en un pla integral per dinamitzar la zona esportiva del poble on, en un futur, hi ha previst construir pistes de pàdel i un establiment de restauració. Altres de les inversions que estan projectades per dur a terme al poble són condicionar les zones comunes de les urbanitzacions, la reforma del Parc Puigvert, amb la instal·lació de nous aparells lúdics i circuits pedagògics i motrius o panells informatius. A més a més, l’equip de govern en una aposta per la seguretat ciutadana, ha incrementat el cos de policia i està previst seguir instal·lant càmeres de videovigilància, ara a les entrades de les urbanitzacions.

Tant el pressupost com la plantilla de personal, van tirar endavant gràcies als cinc regidors de l’equip de govern i al suport del representant del PDECat, l’abstenció d’ERC i d’un dels dos edils de la CUP que, curiosament, aquesta vegada, van votar per separat, ja que l’altre regidor de la CUP, el del PSC i TxSC hi van votar en contra. Els canvis més rellevants de la plantilla, inclosa en el pressupost, han estat: la creació de tres noves places, concretament, una de TAE, Tècnic d’Administració Especial, que consistirà en un economista especialitzat en gestió pressupostària i tributària, un tècnic de Protecció Civil i una plaça d’administratiu/va per al departament d’intervenció. També es va aprovar l’amortització d’una plaça de TAG, Tècnic d’Administració General, perquè és un àmbit que ja està cobert, tant per part de la Secretària-Interventora, com per part de Diputació de Barcelona i d’assessorament extern. En el marc de la plantilla, també es va aprovar, per unanimitat, estimar parcialment les al•legacions presentades arran de l’amortització de la plaça d’auxiliar administrativa del CAP, amb la qual cosa, queda modificada la plaça com a auxiliar administrativa de l’Ajuntament.

També es va aprovar la pujada de sou de l’alcaldessa amb tres abstencions d'ERC, PDECat i TxSC, 5 vots a favor de l’equip de govern i 2 vots en contra de la CUP i un altre del PSC. Així doncs, l’alcaldessa passarà de cobrar de 1550€ a uns 2000€ nets.


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219