Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 21 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Documentació adjunta
Imatges relacionades
La Fundació Vicenç Ferrer farà una xerrada sobra la situació de les dones als pobles
La Fundació Vicenç Ferrer farà una xerrada sobra la situació de les dones als pobles

Taller de defensa personal, xerrada sobre les dones a l’Índia rural i sopar amb espectacle de Drag Xtrem, principals actes del Dia de la Dona

24 de febrer de 2017


Sant Cebrià arrenca la celebració del Dia de la Dona amb la lectura del manifest que ha elaborat la Federació Catalana de Municipis (FCM) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) per part de l’alcaldessa Sònia Scafa el 8 de març a les dotze del migidia a les portes de l’ajuntament. L’endemà i una setmana més tard, el dia 16, es realitzarà un taller de defensa personal al Casal d’Avis de dos quarts de vuit a les nou del vespre càrrec de Karin Konkle, autora del llibre “Estás segura?: autodefensa y las claves de la auténtica seguridad”. L’activista nordamericana vinculada al moviment feminista, que viu a Sant Pol des del 1992, donarà pautes d’actuació davant d’una situació de perill per a optimitzar la seguretat física i mantenir la calma i gaudir d’aquesta manera d’una correcta percepció o avaluació del que està succeint al nostre voltant. Tot i que fa tallers on utilitza les tècniques de les arts marcials, especialment de l'aikido, Konkle, que forma part de Dones de la Vallalta, anota que la comunicació serà la base d’una sessió on es defugirà d’aquesta pràctica esportiva.

El divendres dia 10 la Fundació Vicenç Ferrer ens portarà a l’Índia per conèixer la situació de les dones als pobles, on han de fer front a una vida on la llibertat individual és una quimera. Tot i així, la tasca que realitza la fundació des de fa més de 45 anys està permetent desenvolupar projectes en què les dones de les comunitats i castes més desfavorides d'Anantapur, majoritàriament en perill d'exclusió, aconsegueixen tenir una oportunitat real per tirar endavant. La xerrada es realitzarà al Punt Jove de dos quarts de vuit a les nou de la nit i Lancy Dodem, portaveu de la fundació, serà l’encarregada d’explicar les iniciatives que s’estan realitzant a l’Índia rural per revertir la discriminació que pateixen les dones.

Els actes del Dia de la Dona, però, no s’acaben aquí. El dissabte 11 de març es repetirà com ja es va fer l’any de passat de manera pionera el Sopar de la Dona, que enguany s’obrirà als homes. Una vetllada en què es podrà gaudir d’un àpat per deu euros amb un menú que inclourà amanida, assortit d’embotits, pa amb tomàquet, beguda, postres i copa de cava. Acte seguit hi haurà l’esperada actuació de Drag Xtrem, que tornarà a sorprendre el públic amb un espectacle picant amb playbacks i la presentació de la fantasia que va oferir a la gala Drag Queen de Barcelona de l’any passat com a vencedor de l’edició del 2015. La música de Top Disc tancarà el sopar. Els tiquets es poden adquirir fins el dilluns 6 de març a l’Ajuntament, a la perruqueria Xtrem i a la botiga Dolors.


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219