Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 21 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
El darrer ple ja es pot consultar íntegrament al Facebook de Ràdio Sant Cebrià
El darrer ple ja es pot consultar íntegrament al Facebook de Ràdio Sant Cebrià

Tota l’actualitat política a Ràdio Sant Cebrià

23 de febrer de 2017


Ràdio Sant Cebrià, que emet des de l’any passat els plens municipals en directe, ja recull per mitjà del seu Facebook la gravació íntegra de les sessions. El darrer, que es va celebrar el passat 26 de gener, ja es pot consultar, però en tres arxius perquè va durar cinc hores i mitja i per qüestions tècniques no es pot comprimir en un de sol. Als enllaços que s’adjunten es pot escoltar la primera part, la segona i la tercera.

Més enllà dels plens, el coordinador de l’emissora, Josep Maria Cano, ha anat entrevistant aquestes darreres setmanes els portaveus dels sis partits amb representació al consistori, que també estan disponibles al Facebook de Ràdio Sant Cebrià. Els portaveus aniran passant pels estudis radiofònics les properes setmanes en una ronda amb els partits que es preveu permanent per informar de manera rigorosa de l’actualitat política que es cou al nostre poble.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219