Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 21 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
El programa "Treball i Formació" lluita per a la inclusió social
El programa "Treball i Formació" lluita per a la inclusió social

L’Ajuntament s’adhereix al programa “Treball i Formació” i contracta dues persones de suport a la brigada municipal

9 de febrer de 2017


Des de l’any 2007 l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha participat activament en diferents convocatòries de subvencions del Servei d’Ocupació de Catalunya amb la voluntat d’afavorir la inserció laboral i la millora de l’ocupació de les persones aturades. A finals de l’any passat, concretament el mes de novembre, el Departament de Treball, Afers socials i famílies publica una convocatòria de subvencions del programa “Treball i Formació”, adreçat a la contractació de treballadors/ores aturades perceptors de la Renda Mínima d’Inserció (RMI) i treballadors/ores aturades que no perceben cap prestació.

L’Ajuntament s’ha adherit a aquesta convocatòria de subvenció per mitjà del Consell Comarcal del Maresme com a ens beneficiari i com a ens contractant. Tot i això la prestació de serveis es realitzarà a Sant Cebrià de Vallalta. L’adhesió ha comportat la contractació de dos peons per a donar suport a la brigada municipal en l’àmbit de treballs d’horticultura i jardineria i treballs de paleteria. La preselecció de candidats s’ha realitzat des de l’Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya de l’Alt Maresme. La prestació de serveis dels treballadors s’ha iniciat el dia 27 de gener de 2017 i s’allargarà sis mesos. La subvenció concedida pel Departament de Treball, Afers socials i famílies compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu.


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219