Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 21 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
CAP  de Canet
CAP de Canet

Sant Cebrià i Sant Pol reclamen al departament de Salut el restabliment immediat del servei de pediatria

10 de gener de 2017


Amb una carta enviada a finals de desembre, els alcaldes de Sant Cebrià i Sant Pol van reclamar al conseller de Sanitat, Toni Comín, el restabliment del servei de pediatria, que s’ha concentrat al CAP de Canet per la baixa inesperada d’una de les pediatres, que a dia d’avui encara no s’ha incorporat a la feina. A la missiva, les alcaldesses de Sant Cebrià i Sant Pol, Sònia Scafa i Montserrat Garrido, reclamen al conseller “una solució immediata i el restabliment d’un servei que considerem bàsic per a les nostres poblacions i que no pot deixar d’oferir-se” perquè “la concentració d’aquest servei al CAP de Canet de Mar no pot assolir els estàndards de qualitat i el servei immediat que la nostra ciutadania més vulnerable requereix”. En aquest sentit, a la missiva es recorda que “les famílies usuàries dels serveis de pediatria i d’infermeria pediàtrica no disposen d’un servei continuat a totes les poblacions, i els dies que no s’ofereix el servei de pediatria als consultoris, els infants també tenen problemes per ser atesos al CAP de Canet de Mar, ja que es prioritzen les urgències per la manca de personal”.

Roser Quinta Barbero, directora adjunta de l’ Equip d' Atenció Primària de Canet, ha contestat via correu electrònic que “ara mateix tenim dos pediatres en situació de baixa laboral, un al Consultori de Sant Pol de Mar i l’altre al Centre de Canet de Mar” i que “per qüestions de nombre d’habitants a Canet, que és de més de 15000 habitants, no és possible deixar-lo sense cobertura per ser el més gran”. Quinta assenyala que “estem fent els tràmits corresponents perquè aquesta situació temporal tingui la menor durada possible, i us informem que en breu s’incorporarà una nova pediatra a l’equip” mentre demana “disculpes per les molèsties ocasionades així com la vostra comprensió davant d’aquesta situació temporal”.


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219