Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 29 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

CEMAP (Centre especial municipal d'assistència psicopedagògica)

Va ser creat l’any 2000, des de la Regidoria d’Ensenyament i amb el suport de l’Ajuntament de Sant Pol de Mar. Poc després es va establir un conveni amb l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta i, el desembre de 2003, s’ha adherit al mateix conveni la població de Sant Iscle de Vallalta.


Té com a finalitat oferir suport i assessorament psicopedagògic a la població infantil i adolescent, i a les famílies. També porta a terme altres tasques d’informació i assessorament a altres professionals del camp de l’educació.


Afectacions ateses i destinataris

El CMAP atén a aquells nens i nenes que presentin algun tipus de dificultat en l’aprenentatge escolar i, retard o trastorn de parla i/o llenguatge.


Ofereix el diagnòstic i el tractament (psicopedagògic i/o logopèdic) dels retards de maduració global i que afecten a l’evolució harmònica del procés de maduració personal i/o cognitiu.


Té dues línees d’actuació:

  1. Escola bressol o llar d’infants de cadascun dels municipis (edats entre els 0 i 3 anys)
  2. Població infantil de 3 a 12 anys

Funcions

Les funcions bàsiques són la detecció, prevenció, avaluació, elaboració d’un diagnòstic, tractament i seguiment de les afectacions esmentades.


El CMAP elabora els objectius a aconseguir al llarg del tractament i estudia les formes d’intervenció més adients per a cadascun dels nens i nenes i les seves famílies. Col·labora de forma continuada amb altres professionals relacionats amb l’àmbit escolar, sanitari i social i també amb els Equips d’Assessorament Psicopedagògic depenents del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya . Per a més informació referent a aquesta última figura, podeu consultar la web http://www.xtec.es/eap/.

 


Gestiona:

Àrea d’Educació

EN ELS CASOS PERTINENTS:

Com sol·licitar el servei i/o iniciar la gestió:

Poden arribar-hi per iniciativa pròpia dels pares o bé ésser adreçats a través de l’escola, l’EAP (Equips d’Assessorament Psicopedagògic depenents del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya), els serveis socials, els serveis de protecció a la infància, del metge especialista, etc.


Per a més informació respecte el servei o concertar visita personal, trucar als telèfons facilitats a la part superior.

Persona de contacte:

Marta Talamàs


    On trobar el servei

  • Horari: Dimarts i dijous de 15.00h a 18.00h. Tot l’any, excepte el mes d’agost
  • Adreça: C/ Martí i Pol núm. 2
  • Telèfon: 937603408
  • Localització: 
    Centra els elements al mapa
Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219