Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 29 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Servei de Teleassistència domiciliària

És un servei destinat a millorar la qualitat de vida de les persones, facilitant que puguin viure a casa, amb independència, seguretat i tranquil·litat amb l'objectiu de facilitar la intervenció immediata davant de crisis personals, socials o sanitàries.


Permet entrar en contacte, davant una situació d'emergència, les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any amb professionals preparats per donar resposta a les seves necessitats. El servei consta d’un equip mòbil d’assistència, amb coneixements bàsics dels serveis socials, primers auxilis i petits arranjaments domèstics, que es desplaça al domicili de l’usuari per donar resposta en cas de necessitat.


Va adreçat a aquelles persones amb un nivell d’autonomia limitat i amb dependència a causa de l’edat o del seu estat físic, que essent capaces d’utilitzar correctament el servei, viuen soles o amb persones que no poden atendre-les de manera continuada i suficient. Al respecte, indicar també que es valorarà la situació de salut i econòmica de cadascuna de les persones ateses.


Com sol·licitar el servei i/o iniciar la gestió:

Caldrà sol·licitar entrevista personal amb la treballadora social per realitzar una avaluació de la idoneïtat o no de la prestació del servei, ja sigui adreçant-se directament a les oficines municipals o via telèfon.

En cas de formalitzar-se la prestació del servei, informar que aquest és gratuït.


  • Qui el gestiona: Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament conjuntament amb Creu Roja i Diputació de Barcelona
  • On trobar el servei

  • Horari: Dt i Dj (Concertar visites prèviament per telèfon). Tot l’any
Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219