Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 23 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal de TwitterVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Proteccio civil
Proteccio civil

Protecció civil

Servei que s’ofereix les 24 hores del dia i que té com a principal objectiu vetllar per la protecció dels béns del nostre municipi com de les persones davant qualsevol situació d’emergència o risc. És un servei públic de caire preventiu que treballa de manera estructurada analitzant els possibles riscos, les seves causes i efectes i que adopta les mesures oportunes de prevenció que evitin que es produeixin les situacions abans esmentades o, almenys, reduir-ne les conseqüències d’acord amb el Pla d’Emergència Local. Es coordinen els mitjans disponibles, humans i materials per fer front a l’emergència, per posteriorment tornar a la normalitat.


D’altra banda, dir que el servei també dona suport logístic i personal en la celebració d’actes culturals, lúdics i esportius del municipi.


Aquells que vulguin formar part del servei de Protecció civil com a voluntari, adreçar-se directament al tècnic municipal, Jordi Rotllan i Ruiz (rotllanrj@diba.cat)


L’equip de protecció civil municipal està constituit per l’Alcalde, el regidor, el tècnic municipal, el cap operatiu i voluntaris que vulguin col·laborar en la realització d’aquestes tasques.

Com sol·licitar el servei i/o iniciar la gestió:

En cas d’emergència o qualsevol situació de risc sofert per les persones o pels béns del nostre municipi, notificar la incidència al telèfon gratuït d’emergències 112. Aquest servei passarà avís als vigilants municipals. Posteriorment els vigilants municipals derivaran a Protecció civil la incidència.


    On trobar el servei

  • email: rotllanrj@diba.cat

Qui gestiona?

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219