Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 18 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Proteccio civil
Proteccio civil

Protecció civil

Servei que s’ofereix les 24 hores del dia i que té com a principal objectiu vetllar per la protecció dels béns del nostre municipi com de les persones davant qualsevol situació d’emergència o risc. És un servei públic de caire preventiu que treballa de manera estructurada analitzant els possibles riscos, les seves causes i efectes i que adopta les mesures oportunes de prevenció que evitin que es produeixin les situacions abans esmentades o, almenys, reduir-ne les conseqüències d’acord amb el Pla d’Emergència Local. Es coordinen els mitjans disponibles, humans i materials per fer front a l’emergència, per posteriorment tornar a la normalitat.


D’altra banda, dir que el servei també dona suport logístic i personal en la celebració d’actes culturals, lúdics i esportius del municipi.


Aquells que vulguin formar part del servei de Protecció civil com a voluntari, adreçar-se directament al tècnic municipal, Jordi Rotllan i Ruiz (rotllanrj@diba.cat)


L’equip de protecció civil municipal està constituit per l’Alcalde, el regidor, el tècnic municipal, el cap operatiu i voluntaris que vulguin col·laborar en la realització d’aquestes tasques.

Com sol·licitar el servei i/o iniciar la gestió:

En cas d’emergència o qualsevol situació de risc sofert per les persones o pels béns del nostre municipi, notificar la incidència al telèfon gratuït d’emergències 112. Aquest servei passarà avís als vigilants municipals. Posteriorment els vigilants municipals derivaran a Protecció civil la incidència.


    On trobar el servei

  • email: rotllanrj@diba.cat
Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219