Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 19 de novembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
 
  • [Envia_Facebook]
  • Envia per Email
  • Imprimeix la pàgina

Newsletter

Envieu-nos les vostres dades i cada dijous rebreu per correu electrònic les últimes novetats i activitats del web.


Per donar-vos d'alta al servei, escriviu les vostres dades i en pocs minuts rebreu un correu electrònic amb un enllaç per a donar-vos d'alta.

Si voleu donar-vos de baixa, escriviu el vostre correu electrònic, marqueu la casella "Baixa del servei" i premeu Envia.
* Camps obligatoris
Sobre quines seccions voleu rebre informació?
 
 
 
 
 


Avís Legal

D´acord amb la normativa vigent de protecció de dades i de serveis de la societat de la informació, la seva adreça de correu electrònic forma part del nostre fitxer automatitzat de dades amb l´objecte de poder enviar-li informació sobre les activitats de l´Ajuntament. En virtut d´aquesta normativa, vostè té dret a oposició, accés, rectificació i cancel·lació d´aquestes dades, pot exercir aquests drets fent-nos arribar un correu electrònic a st.cebria@diba.cat. Li recordem que les seves dades mai són subministrades a tercers sota cap concepte, essent únicament utilitzades per a l´enviament d´aquest recull d´infromació. Si desitja donar-se de baixa del servei de Newsletter de la Web de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta utilitzi l´enllaç.

Aquest correu electrònic es genera de forma automàtica així que no utilitzi l'opció de "respondre" del seu gestor de correu, doncs el mail que generi no serà rebut per cap destinatari.


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219