Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 23 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Equipaments

Camp de Futbol municipal

És un camp de futbol de terra per a la pràctica de futbol-terra de 100 m x 55 m. Consta de: 2 vestuaris Aigua calenta Bar Grades Activitats que organitza: Realització d’activitats esportives adreçades a grups escolars i entitats Existeix la possibilitat de llogar l’equipament per a la realització de partits privats. En cas d’estar interessats, podeu consultar els tràmits a realitzar per sol·licitar el servei.

CAP (Centre d’Atenció Primària)

ABS SANT CEBRIÀ DE VALLALTARecordeu, cal demanar cita prèvia per a totes les visites. Per demanar cita prèvia per telèfon: 902 111 444 Per demanar cita prèvia per Internet:  https://www.ics.gencat.cat/citaprevia/Visites.jsp Horari medicina general: De dilluns a divendres de 9.00h a 13.30h. Horari pediatria: Dilluns de 11:00h a 13:30h/ Dimecres de 8:10h a 13:30h/ Divendres de 8:10h a 11:00h.  Atenció a l'usuari: Dilluns a divendres de 8.15h a 13.

Casal d'Avis


Casal d'avis

Sala i servei de bar, televisió, sala per al servei de podologia. Activitats que organitza / Que s’hi pot trobar ? Servei de podologia.Horaris: dimarts de 16.00h a 20.00h.Concertar cita prèviament telefònicamentTelf. 937951732Persona de contacte: Carolina Salor Puntes de coixí.Les puntaires de Sant Cebrià ensenyen i realitzen classes.Horaris: dimecres a la tarda tot l’any Realització i organització de excursions/sortides culturals i de lleure.

Casal de Cultura i Joventut

Equipament per a la realització de diferents activitats dirigides a joves, infants, empreses i al públic general. A l’equipament hi trobarem: Sala principal amb futbolí, diana, hemeroteca i material divulgatiu d'informació relativa a joves.  Sala polivalent preparada per fer conferències, xerrades i cursos de formació amb el material següent: pantalla gegant, projector digital, televisor i ordinadors amb connexió a internet.

CEIP El Pi Gros

El CEIP Pi Gros és el centre d’ensenyament educatiu reglat pels nens i nenes de 3 a 12 anys. Com a centre de titularitat pública es regeix per la normativa i directrius de l'administració: Departament d'Educació (Reglament Orgànic de Centres Docents Públics d'Educació Infantil i Primària). L'escola "El Pi Gros" ve a donar el servei públic de l'Educació, dret bàsic en la nostra societat democràtica i que dóna suport al dret fonamental de la llibertat individual.

Cementiri municipal


Cementiri

El cementiri municipal està tancat al públic. La gent que disposa d’un nínxol disposa d’una clau per poder accedir. En cas de no disposar-ne, l’Ajuntament la facilita previ lliurament de l’original del DNI en concepte de dipòsit, document que serà retornat el moment del retorn de la clau.

Centre d'Informació de Parc Natural del Montnegre i el Corredor


Parc del Montnegre i El Corredor

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha treballat conjuntament amb el Parc del Montnegre i el Corredor i l’ADF Vallalta per donar més visió i funcionalitat al Punt d’Informació del parc en el nostre municipi.

Escola Bressol municipal El Rial

L’ escola bressol del poble es diu El Rial és de titularitat municipal i està subvencionada per la Generalitat de Catalunya, institució pública que marca la normativa en quant a preinscripcions i matrícula. La nostra escola està ubicada al municipi de Sant Cebrià de Vallalta a la zona de l’interior de la comarca del Maresme, entre Sant Iscle de Vallalta i Sant Pol de Mar.Situada al costat del pavelló esportiu municipal en un entorn natural, amb zona d’aparcament per a les famílies.

Pavello Poliesportiu municipal

El pavelló poliesportiu consta de pista per a la pràctica dels següents esports:

Handbol
Futbol sala
Basquet
3 pistes de mini-bàsquet
Escenari per teatre amb instal·lació d’àudio
Graderies amb seients
4 vestuaris independents

Activitats que organitza / Que s’hi pot trobar ?

Escola de bàsquet organitzada pel Club de bàsquet Sant Cebrià
Club de ball, aeròbic, gimnasia manteniment organitzat per Club de Ball Sant Cebrià de Vallalta ...

Ràdio Sant Cebrià

Escolta'ns al 103.2 FM o per internet a www.radiosantcebria.cat Facebook:  https://www.facebook.com/radiosantcebria Twitter: @RSantCebriaAmb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219