Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 18 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

ESTUDI PER IMPLANTAR TRANSPORT URBÀ A DEMANDA ALS BARRIS I DISSEMINATS

5 de gener de 2012


 

La voluntat de dotar d’un transport urbà als barris i disseminats que pugui arribar a integrar-se amb el transport interurbà, fa que calgui buscar models innovadors i imaginatius que permetin rendibilitzar al màxim els recursos existents.

 

És per això que durant el primer trimestre de 2012 es durà a terme un estudi pràctic del model de transport a demanda porta a porta.

 

Per poder participar de l’estudi cal ser resident als barris o disseminats del municipi i amb el compromís d’utilitzar el servei de forma que permeti extreure dades d’eficàcia i eficiència i amb una enquesta de satisfacció que ens permetrà treure un document final d’estudi que ha d’assentar les bases del futur transport urbà integrat del municipi.

 

El servei de transport mentre duri l’estudi serà gratuït per aquelles persones que s’hagin ofert voluntàries.

 

L’estudi s’iniciarà proper 16 de gener i esperem tenir enllestit els resultats a finals de març per tal de valorar la possibilitat d’implantar-lo de forma oberta a tota la població a partir del primer d’abril.

 

Per poder formar part de l’estudi caldrà adreçar-se a les dependències de la policia local, en horari de 9:30 a 14:40 els laborables o trucant al telèfon 93 763 03 05 on es donaran els detalls i les instruccions d’ús del servei

 

El servei funcionarà inicialment de dilluns a divendres, laborables, entre les 7 del matí i les 9 del vespre.

 

 

 

 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219