Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 12 de juliol

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Festa d'estiu 2020

8 de juliol de 2020

Després de tants dies confinats ens mereixem una mica de festa!! Detingudament i amb responsabilitat hem preparat els següents actes. Llegiu atentament tota la informació que ens ajudarà a gaudir tots junts amb tranquil·litat i seguretat: * Ús imprescindible de mascareta i gel en tots els actes. * S'han de seguir totes les indicacions de l'organització. * En totes les activitats se seguiran els protocols de seguretat establerts.

28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGBTIQ+

28 de juny de 2020


LGTBI

Avui diumenge se celebra el Dia Internacional de l’Orgull LGBTIQ+ i, des de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, ens unim a reivindicar-lo. Perquè entenem que les persones, han de viure orgulloses de la seva identitat de gènere i orientació afectiva-sexual.

El Consell Comarcal del Maresme posa en marxa el SAI

27 de juny de 2020


sai

Què és el SAI Maresme? El SAI és un servei d’informació i assessorament en temes de diversitat sexual i de gènere adreçat a la ciutadania i en especial a les persones en situació de discriminació o violència per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

El proper dia 29 de juny s’obren les beques menjador

26 de juny de 2020


beques menjador 2020

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta obrirà el proper dia 29 de juny el període de presentació de sol·licituds perquè totes les persones interessades puguin accedir a la convocatòria de beques menjador. El termini de presentació de sol·licituds és: Del 29 de juny al 9 de juliol de 2020 Presencial a l’Ajuntament de 9h del matí a 14h de la tarda També es pot fer telemàticament a través de la seu electrònica del consistori. Adjunt trobareu les bases i el model de sol·licitud.

S’obre el període de sol·licituds de les prestacions en concepte de llibres i material pel curs 2020-2021

26 de juny de 2020

Us informem que resta oberta la convocatòria per a la presentació de sol·licituds de les prestacions de suport a l’escolarització en concepte de llibres i material per al curs 2020-2021. A l’Ajuntament totes les persones interessades poden disposar de còpia de les bases, aprovades pel Ple, i la resta de documents i informació per poder optar a la convocatòria.

Es reprèn el servei de bibliobús

25 de juny de 2020


bibliobus

Us informem que aquest matí, després d’aquest període de confinament, el Bibliobús Montnegre torna a circular. I ho fa amb modificacions d’horari i de serveis i amb totes les mesures de protecció i seguretat necessàries. A Sant Cebrià de Vallalta, es reinicia el servei el dijous dia 25 de juny de 12.00 a 13.00h. A continuació us adjuntem el calendari per els propers mesos. Dijous de 12.00 a 13.00.

BAN relatiu a la revetlla de Sant Joan

23 de juny de 2020


sant joan 2020

Atesa la proximitat de la celebració de la revetlla de Sant Joan i a fi de mantenir l'ordre i evitar actes susceptibles de causar danys a les persones o les coses dins de la població, l’alcalde ha dictat un BAN segons el qual s'hauran de complir les següents prevencions: Primer.

Iniciem les tasques de desbrossament i franges perimetrals al municipi

22 de juny de 2020


desbrossament_22062020

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha iniciat les tasques de desbrossament de les zones verdes a la urbanització de Vistamar. Aquestes van començar la segona quinzena de juny i properament es replicaran a les urbanitzacions de Can Palau i Castellar d’Índies.

A partir de dilluns 22 de juny els Parcs Infantils estaran oberts de nou

20 de juny de 2020

A partir de dilluns 22 de juny, obrim de nou els parcs infantils i les instal·lacions d'activitats saludables del municipi. Aquest cap de setmana es portaran a terme tasques de desinfecció i neteja dels parc infantils del municipi i a partir de dilluns 22 es reobriran pel seu ús. Respecteu les mesures bàsiques de seguretat: 😷 Portar mascareta 
🙌 Higiene de mans 
↔ Distància de seguretat

Llistat de comerços de proximitat a Sant Cebrià de Vallalta

19 de juny de 2020


llistat comerços actualitzat 19062020

Des de la regidoria de Promoció Econòmica us compartim una nova actualització del llistat de comerços de proximitat del municipi. Aquest l'hem anat actualitzant durant l'estat d'alarma per fomentar la compra de proximitat i facilitar a la ciutadania del contacte d'aquells establiments que han estat oberts i els serveis que ofereixen.

Registres del 1 al 10 de 1691
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 170 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219